Tuesday, April 29, 2008

كتاب‌هاي درسي دختران و پسران جدا مي‌شود




سرپرست وزارت آموزش و پرورش از حدود 10 روز پيش با بيان اين مطلب كه به منظور بهبود وضع كيفي و آموزشي، به‌ويژه در پايه ابتدايي، كتاب‌هاي درسي نيازمند بررسي‌هاي كارشناسانه است، زمينه را براي اعلا‌م عمومي هدف اصلي خود آماده كرد؛ اينكه كتاب درسي دختران و پسران بايد جدا شود.


جداسازي دختر و پسر كه به عقيده بسياري از كارشناسان به ناآشنايي روحيه دختران و پسران با يكديگر در سن ازدواج انجاميده و ريشه بسياري از مشكلا‌ت خانواده‌ها به شمار مي‌رود، قرار است با رسيدن به كتاب‌هاي درسي مقطع ابتدايي، اين تبعيض جنسيتي را در جوانان ريشه‌دارتر كند. سرپرست وزارت آموزش و پرورش اما تاكيد كرد هدف هيچكدام از اين تغيير و تحولا‌ت ايجاد ممنوعيت و محدوديت براي خانم‌ها نخواهد بود.

عليرضا علي‌احمدي ديروز در همايش برنامه درسي ملي، با لحني كه هيچ مخالفتي حق بروز نداشته باشد، نظراتش را بيان كرد و آنها را واضح هم خواند. او گفت: <اين واضح است كه كتاب‌هاي درسي بايد متناسب با نيازها و ويژگي‌هاي دانش‌آموزان، آينده زندگي فردي، خانوادگي و اجتماعي آنها، نيازهاي روحي، رواني و عقلا‌ني آنها تنظيم شود.> بر اساس گزارشي كه در سايت نوانديش منتشر شده ‌است، علي‌احمدي با اشاره به نيازهاي متفاوت روحي، رواني و جسمي دختران و پسران در شرايط سني مشابه گفت: بنابراين ضرورت دارد در برنامه درسي ملي و به تبع آن كتاب‌هاي درسي به اين نيازها پاسخ گويد.سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در تدوين برنامه درسي علا‌وه بر ويژگي‌هاي جنسيتي ويژگي‌هاي قومي، نژادي و جغرافيايي نيز بايد لحاظ شود.

علي‌احمدي با اشاره به تفاوت‌هاي يك نوجوان عشاير و نوجوان شهري گفت: كتاب درسي بايد به نوجوان عشايري حماسه و رشادت و به نوجوان شهري قوانين را بيش از ساير موارد آموزش دهد.

وي در ادامه توجه به چشم‌اندازهاي كشور را به مولفان كتاب‌هاي درسي گوشزد كرد و افزود: البته تحقيق و پژوهش در فلسفه تعليم و تربيت كار مولفان نيست و ايشان بايد با اشاره به سند و برنامه درسي ملي محتواي كتاب‌ها را تنظيم كنند.سرپرست وزارت آموزش و پرورش بر عدم كپي‌برداري از نظام‌هاي آموزشي غرب در كتاب‌هاي درسي كشور تاكيد و خاطرنشان كرد: آموزش و پرورش ما نبايد منفعل باشد و بايد با توجه به مباني ارزشي و اعتقادي كتاب‌هاي درسي را تنظيم كند.به گزارش اعتماد ملي، مهدي نويدادهم، رئيس سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش نيز چندي پيش خبر داد كه نقد و بررسي كتاب‌هاي درسي به‌تازگي در سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي آغاز شده است و هر ماه يك كتاب درسي نقد مي‌شود.

او همچنين گفت: در گذشته تاليف كتاب‌هاي درسي از توليد به مصرف بود كه پس از توليد انبوه كتاب‌ها در اختيار دانش‌آموزان قرار مي‌گرفت، اما امروزه در‌صدد هستيم با به‌كارگيري نظرات صاحبنظران و كارشناسان، نقد و بررسي محتواي كتاب‌ها، اعتبار‌بخشي‌ و توليد كتاب‌هاي درسي را انبوه‌سازي كنيم

1 comment:

Anonymous said...

فاطمه زهرا و حضرت علی در جهاد سازندگی
الله در سوره بقره آيه 223 فرموده است:

نِسَآؤُكُمْ حَرْثٌ لَّكُمْ فَأْتُواْ حَرْثَكُمْ أَنَّى شِئْتُمْ وَقَدِّمُواْ لأَنفُسِكُمْ وَاتَّقُواْ اللّهَ وَاعْلَمُواْ أَنَّكُم مُّلاَقُوهُ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ.
زنانتان کشتزار شما هستند. هر طور که خواهيد به کشتزار خود درآييد. و براي خويش از پيش چيزي فرستيد و از خدا بترسيد و بدانيد که به نزد او خواهيد شد.







حديث اول در رابطه با اين آيه:
اليوم من الايام فاطمة الزهرا بنت رسول اشتب بالمنزل الرسول الله. رسول الله اسئلت وات هپن؟ قال فاطمة علي ولي الله اريد ان ادخل الي منقب مع کله. رسول الله قال علي يا علي واي يو آر فاکينگ ماي بنت مع اليور هد؟ قال علي آيه 223 ف ان ادخل بيکاز الله قال ادخل من هر طريق يو لاو.
رسول الله قال علي: المرديکه فاطمة لا کنيز شي ايز ماي بنت. لا فاکينگ فاطمه مع الکله فاک شي باي مامله القضيب.

در روزي از روزها فاطمه با شتاب به منزل رسول الله آمد و پشت سرش علي با سرعت داخل شد. فاطمه گفت پدر کمک علي مي خواهد با کله وارد منقب من شود . رسول الله بانگ زد علي تو چه مرگت شده؟
حضرت علي آيه 223 را خواند و گفت الله گفته هر طور که خواستيد وارد مزرعه خود شويد من هم با کله مي خواستم وارد شوم.
رسول الله فرمود خاک برسرت منظور خدا مامله ات بود نه کله اين کنيز جنگي نيست که هر طور خواستي بگايي.








حديث دوم:




روزي از روزها حضرت علي در منزل بانک زد يا فاطمة الزهرا اي مزرعه من بيا که مي خواهم تو را شخم بزنم. پس حضرت طي يک طرح جهادي به سرعت حاضر شد چرا که جهاد زن خوب شوهر داري است و بايد خود را در اختيار شوهرش بگذارد تا شوهر هرگونه لذتي ببرد.

فاطمه زهرا روي زمين دراز کشيد و علي روي فاطمه خوابيد مشغول شخم زدن شد.

شخم زدن که تمام شد فاطمه گفت يا علي ولي الله بر من بادمجان بکار. حضرت فرمود بادمجان کار من نباشد تو را به مساقات به بلال حبشي يا ابول اسود دودولي دهم تا بادمجان بر تو بکارد.




حضرت مشغول کاشت خيار شد. مدتي که گذشت حضرت مي خواست عبادت را به اتمام برساند ولي فاطمه زهرا ذکر وتسبيح گويان به ادامه عبادت مشتاق بود.

گفت يا علي بر من کدو بکار حضرت بر فاطمه کدو کاشت . زهرا فرمود يا علي هندوانه هم مي خواهم حضرت هندوانه نيز کاشت. به همين نحو تمام شب را حضرت به زراعت پرداخت انواع صيفي جات را بر زهرا نشا کرد و از براي ذوالجنان اسب وفادار فرزند فاطمه يونجه و شبدر نيز کاشتندي.



نخلستانهاي متعددي نيز از براي تهيه خرما بر زهرا فرو نشاندي تا اينکه حضرت علي کلافه شدندي و چون فاطمه از علي خواست جهت استفاده از سايه چناري نيز بر او بنشاند حضرت به يک باره بلند شد و بر کس فاطمه ريد.

فاطمه عصباني و شگفت زده گفت يا ولي الله چه کردي؟

حضرت علي فرمود يا فاطمة الزهرا هر مزرعه که چنين پر محصول باشد نياز به کود مناسب جهت تقويت محصول دارد و اينچنين بود که علي خود را از اين کار زراعت طاقت فرسا نجات دادندي تا انرژي کسب کردندي و شبي ديگر ذوالفقار بر کشيده فاطمه را به جهاد خوانده او را شخم زده و صيفي و چنار بر فاطمه نشا کند.

zahra-zeynab.blogspot.com

Fatima Zahra Bente Rasoul Allah NGO

YA FATEMEH
Ya Fateme
يا فاطمة الزهرا بنت رسول الله